Oracle adatbázis: az adatszelídítés mestere

2021. november 11.
Oracle adatbázis: az adatszelídítés mestere

A DG Digital két fontos technológiával dolgozik, az egyik a Kofax, a másik az Oracle. Ezek segítenek abban, hogy ügyfeleink számára a legmodernebb digitalizálási ,adatkezelési megoldásokat tudjuk nyújtani. Az Oracle adatbázis a stabil adatinfrastruktúra révén járul hozzá az adatok megszelídítéséhez.

A DG Digital két alap technológiája a Kofax és az Oracle. Ezek a mesterien megtervezett profi eszközök más-más területeken nyújtanak megoldást. Nézzük őket!

A Kofax

A Kofax feladata, hogy megfelelő hátteret biztosítson a különféle termékek számára, amelyek ezáltal képesek elvégezni a verziókövetést, lehetőséget teremtenek új fejlesztéseknek. A Kofax szoros kapcsolatban van a világ vezető dokumentum- és tartalomkezelő megoldásaival, így például az ECM, a CRM, a DMS és az ERP rendszerekkel. Célja a hatékonyság növelése olyan feladatok esetén, mint például az adatbevitel, a dokumentumok feldolgozása vagy éppen a szkennelés gyorsítása. Segíti az üzleti folyamatok automatizálást és hozzájárul a költségek csökkentéséhez is.

A Oracle adatbázis

Az adatok a vállalatok számára igen értékesek, nagy jelentőséggel bírnak. Éppen ezért az Oracle kincsként kezeli őket és arra törekszik, hogy minél stabilabb adatinfrastruktúrát teremtsen. Lehetővé teszi, hogy létrejöhessen egy magasabb szintű együttműködés, azt, hogy az adatkezelés gördülékenyen történjen, miközben azok biztonsága teljes mértékig megoldott.

Az Oracle adatbázist, ami valójában egy relációsadatbázis-kezelő rendszer, az Oracle Corporation dobta piacra. Népszerűsége nem vitatható, a statista.com adatai szerint 2021-ben a világ legnépszerűbb DBMS-e volt, őt követte nem sokkal lemaradva a MySQL, kis hátránnyal pedig a Microsoft SQL Server fért fel a dobogó harmadik fokára.

Az Oracle adatbázis jól bánik a nagy mennyiségű és méretű adatokkal. Előnye, hogy könnyű az igényekre szabni, vagyis skálázni, miközben igen rugalmas, ami abban nyilvánul meg, hogy egyszerűen optimalizálható az ügyféligényekhez képest. Képes akár egyidejűleg több száz felhasználó igényeit is figyelembe venni és kielégíteni, mind az input, mind pedig az output tekintetében.

Az Oracle a maga kategóriájában igazi nagyágyú, ami az árfekvésében is megmutatkozik. Nem kell azonban megijedni, hosszú távon koránt sem biztos, hogy költséges megoldás. Egy profi eszközzel ugyanis a hatékonyság, a biztonság, a költségcsökkentés és megannyi előny szerezhető, ami az alacsonyabb árfekvésű, de kevesebbet tudó szoftverekkel nem biztos, hogy elérhető.

A DG Digital által kialakított, egységes rendszerek szilárd alapokon nyugszanak. A digitalizáció sok cég számára új és ismeretlen terület, segítünk megválaszolni a kérdéseket és eloszlatni a kétségeket!

http://www.dgdigital.hu/


Legfrissebb cikkeink

Adatfeldolgozás: Oracle a csodafegyver

Adatfeldolgozás: Oracle a csodafegyver

A teljesen digitalizált vagy afelé haladó szervezetekben rengeteg adat keletkezik. Ezek...
2021. november 04.
Dokumentumkezelés: új utak szükségesek

Dokumentumkezelés: új utak szükségesek

A dokumentumkezelés hagyományos formája fölött eljárt az idő. Ahogy változott a világ, ...
2021. november 04.
dgdigital logo
DG DIGITAL
DG Digital Kft.
  • e-mail
    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • telefon
  • cím

    1239 Budapest, Pásztortáska utca 2.

Technológia
  • Kofax
  • Oracle
DG Digital Kft.

emai: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon: +36-1-426-5964
cím: 1112 Budapest, Kapolcs utca 21. 2. em. 6.

Technológia

Kofax

Oracle

© 2022 DG Digital Kft. Minden jog fenntartva!

Site by Meraki

© 2020 DG Digital Kft. Minden jog fenntartva!

Site by Meraki

Kérje ajánlatunkat!

1 munkanapon belül visszahívjuk.
Ajánlatkérés tárgya (többet is megjelölhet)





Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.