Kofax – Fényes csillag a digitalizálás és az automatizáció egén

2021. szeptember 29.
Kofax – Fényes csillag a digitalizálás és az automatizáció egén

Az üzleti folyamatautomatizáció egy hatalmas piac, ami 2026-ra elérheti a 19,6 milliárd dolláros magasságokat a MarketsandMarkets tavalyi kutatása szerint. A színes tématerület sokféle szereplőt fog össze, például az automatizálási szoftver szolgáltatókat. Ezek táborát erősíti a Kofax Inc. is, aki a DG Digital által használt technológiát rendelkezésre bocsátja.

A Kofax

A Kofax egy amerikai szoftverfejlesztő cég, amit az 1980-as évek közepén alapítottak. A ma már 30 országban több mint 1900 főt foglalkoztató szervezet olyan termékeket kínál, amelyek a vállalat működése során nyújtanak segítséget. Megoldásaik az intelligens és robotizált folyamatautomatizálásra, a folyamatirányításra, a pénzügyi és számviteli ügymenetekre, a rögzítési, nyomtatási és adatintegrációs feladatokra, az ügyfélkommunikáció eredményesebbé tételére terjednek ki.

14 piacra dobott termékükkel a Kofax számos területen és iparágban vált igazán népszerűvé, így a biztosítási és pénzügyi szférában, a logisztikában, az egészségügyben. A céges működést teszik gördülékenyebbé a modern technológiai megoldások lehetőségeinek kiaknázásával.

Modern dokumentumkezelés

A legtöbb szervezetben a hatékonytalanság visszavezethető a dokumentumkezelés nem megfelelő felépítettségére. Az iratok és dokumentumok ugyanis az üzleti folyamatok bástyái, amikre aztán további tevékenységek és feladatok épülhetnek. Ha azonban ezek nem elérhetők, nem megfelelően tárolják őket vagy egyszerűen csak nehéz megtalálni azt, amire éppen szükség van, akkor az jelentős problémákat tud okozni a mindennapi munka során.

Kofax - modern dokumentumkezelés

Az iratok alapvető tulajdonsága, hogy legtöbbjük fontos információt tartalmaz, ennek ellenére azonban nehéz őket tárolni és biztosítani azt, hogy könnyedén lehessen bennük keresni. Ezekre a problémás jellemzőkre kínál megoldást a Kofax. Az intelligens technológiának köszönhetően az információkinyerés bármiféle dokumentum esetén automatizáltan történhet (legyen szó papír alapú iratról, formanyomtatványról, elektronikus dokumentumról), az adatok keresése és a navigáció pedig játszi egyszerűvé válhat.

A testre szabható szoftver az információbeviteli megoldások XXI. századi változatát képviseli. A hatékony adatbevitel révén az egész vállalat működésére hatást gyakorol, felgyorsítja a folyamatokat és a munkát. Az adatfeldolgozás költségeit csökkenti, miközben segítségével értékes munkaórákat lehet megspórolni.

Kofax és a DG Digital

A DG Digitalnál dokumentum digitalizálási tevékenységünk során alkalmazzuk a Kofax megoldásait. Olyan információbeviteli és irat-, illetve adatkezelési struktúrákat dolgozunk ki, melyek a kis- és nagyvállalatok számára is elérhetőek.

Célunk, hogy az általunk végzett digitalizáció és rendszerépítés végső soron ahhoz járuljon hozzá, hogy megbízónk hatékonyabb és magasabb minőséget képviselő termékeket és szolgáltatásokat tudjon nyújtani a lehető legrövidebb idő alatt.

A digitalizáció a jövőt és a hatékonyságot jelenti az üzleti életben, nem mellesleg pedig előbb-utóbb minden céget utolér. Lépj kapcsolatban kollégáinkkal, akik segítenek, hogy hogyan indulj el a változás útján.


Legfrissebb cikkeink

Oracle adatbázis: az adatszelídítés mestere

Oracle adatbázis: az adatszelídítés mestere

A DG Digital két fontos technológiával dolgozik, az egyik a Kofax, a másik az Oracle. E...
2021. november 11.
Adatfeldolgozás: Oracle a csodafegyver

Adatfeldolgozás: Oracle a csodafegyver

A teljesen digitalizált vagy afelé haladó szervezetekben rengeteg adat keletkezik. Ezek...
2021. november 04.
dgdigital logo
DG DIGITAL
DG Digital Kft.
  • e-mail
    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • telefon
  • cím

    1239 Budapest, Pásztortáska utca 2.

Technológia
  • Kofax
  • Oracle
DG Digital Kft.

emai: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon: +36-1-426-5964
cím: 1112 Budapest, Kapolcs utca 21. 2. em. 6.

Technológia

Kofax

Oracle

© 2022 DG Digital Kft. Minden jog fenntartva!

Site by Meraki

© 2020 DG Digital Kft. Minden jog fenntartva!

Site by Meraki

Kérje ajánlatunkat!

1 munkanapon belül visszahívjuk.
Ajánlatkérés tárgya (többet is megjelölhet)





Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.